MEA saapuu Tampereelle!

MEA on mukana Tampereen keskustaan avautuneessa MUOTO pop up -myymälässä.

MUOTO pop up on Tampereen keskustassa sijaitseva shop in shop – myymälä, joka tuo esille kotimaisia käyttötuotteita sekä kuvataidetta. Myymälän löytää osoitteesta Aleksis Kiven katu 11, sisäänkäynti Seele-vaatekaupan ovesta. Kauppa on avoinna jouluun asti.

Pop upissa on mukana hieno joukko kädentaitajia ja taiteilijoita, tarjolla on mm. keramiikkaa, koruja, lasia ja laukkuja. MEA on ylpeä, että saa olla mukana tässä joukossa, siispä vahva suositus visiitille MUOTO pop upiin.

Myöhemmin syksyllä MUOTO pop upissa myös MEA:n esittelypäivä, jolloin pääsee tutustumaan MEA:n yrittäjään Elina Korriin. Silloin liikkeessä myös erikoistarjouksia. Päivä ilmoitetaan myöhemmin, joten pysyhän kuulolla myös MEA:n facebookissa!