VINKIT KERROSPUKEUTUMISEEN

MEA upcycle studion mallisto hurmaa monikäyttöisyydellään, ja farkku on parhaimmillaan kerrospukeutumisessa.

Mikä on sinun suosikkivuodenaika pukeutumisen suhteen? Syksyllä pääsee kerrostamalla yhdistelemään kesäisempiä vaatteita lämpimämpiin, ja farkku materiaalina sopii kerrospukeutumiseen erityisen hyvin. Itse tykkään yhdistää farkkua raikkaaseen valkoiseen tai murrettuun keltaiseen.

 

 

MEA upcycle studion paidat ja tunikat on suunniteltu väljällä mitoituksella, joten niiden alle sujahtaa helposti vaikkapa trikoopusero tai kauluspaita. Erityisesti huomiota on kiinnitetty hihan leveyteen sekä kainalon kohtaan, jotta vaate ei tunnu liian tiukalta.

Farkkuun kannattaa yhdistellä eri värejä, ja ne lisäävät asukokonaisuuksiin persoonallisuutta. Valkoinen tuo asuun raikkautta, lämmin okra sopii syksyn fiiliksiin sekä luo hienon kontrastin sinisen kanssa, ja sini-punainen on aina luotettava klassikko. Kiiltävä nahka tai pörröinen neule tuovat asuun tekstuureja ja kiinnostavuutta.

kuva Unsplash / Junko Nakase

Syksyn ja talven viileyden voi pitää loitolla pukemalla farkun kaveriksi lämmittävää villaa. Ohut merinovilla tuntuu iholla miellyttävältä, ja jos asuun yhdistää vielä kilpikonnakauluksen, on tulos graafisen tyylikäs. Toisaalta esimerkiksi Fringe-tunikan tai Fringe-paidan kaverina toimii hienosti oversize-kokoinen villatakki, jota voi pitkälle syksyyn käyttää myös ulkona.

Farkku on klassikkomateriaali, johon on helppo yhdistellä monenlaisia tyylejä. Eri tavoin asustettuna se toimii sekä vapaa-ajalla, töissä ja rennoissa juhlissa. Eräs asiakkaani onkin kommentoinut Fringe-tunikan olevan lempivaatteensa, koska ”tällä vaatteella on tilannetajua”. Asusteita muuntelemalla se sopii melkein mihin vain!


Haluaisitko jakaa oman asusi? Miten sinä olet yhdistänyt MEA upcycle studion tuotteen omaan pukeutumiseesi? Tägää Instagramissa @mea.upcyclestudio, ja jaamme kuvan sosiaalisessa mediassa.