12 elokuun, 2020

Toimitusehdot

Nämä ehdot koskevat vain kuluttaja-asiakkaita.

Tuotteiden tilaaminen ja toimitus

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta osoitteessa https://mea.fi

Verkkokauppa lähettää automaattisen tilausvahvistuksen tilauksestasi, tarkista se huolellisesti. Annettujen tietojen ja toimitusosoitteen tulee olla oikein, vastuu tietojen oikeellisuudesta on aina tilaajalla. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta, tarkista antamasi sähköpostiosoite tai roskapostikansiosi.

Jättämällä tilauksen sitoudut samalla voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/ 

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilaukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä. Käsittelyaika tilauksellesi on noin 7 arkivuorokautta tilauksesi vahvistamisesta.

Tilaus toimitetaan valitulla toimitustavalla.

Toimitustavat ja -hinnat

Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä.

Kirje (seuranta plus-merkki) 2,50 €
Paketti 5,90 €

Tuotteen palautus on maksuton. Palautusta varten ota yhteyttä elina@mea.fi
Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Emme vastaa uudelleen postituksen kustannuksista, mikäli asiakkaan antamat osoitetiedot eivät ole oikein tai noutopiste valittu väärin. Noutamaton, meille palautunut paketti käsitellään aina palautuksena. Emme uudelleenpostita palautuneita paketteja.

Tarkista paketin kunto heti noutaessasi tilaustasi. Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee toimipaikassa asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Paketin noutopaikasta noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tarkista tilauksesi heti sen saapuessa, tuotteilla on lainmukainen 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen elina@mea.fi . Vaihto- ja palautusoikeus raukeaa 14 vrk jälkeen. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Palautettavan / vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mittatilaustuotteiksi katsotaan myös ne verkkokaupan tuotteet, jotka tilataan lisämaksullisilla lisäominaisuuksilla (lisätyt taskut tai helman pituus).

MEA upcycle studio maksaa palautettavan tuotteen toimituskulut kun asiakas on täyttänyt palautuslomakkeen. Palautuslomakkeen sekä ohjeet sen täyttämiseen saat osoitteesta elina @mea.fi.

Palautuksen koskiessa osaa tilauksestasi, emme palauta toimituskuluja. Mikäli postikuluttomuusrajan ylittävästä tilauksesta palautetaan osa tuotteista, toimituskulut huomioidaan normaalisti ja vähennetään palautettavasta summasta.

Noudatamme tuotteittemme osalta lakisääteistä 6 kk virhevastuuta. Huomioithan, ettei tämä vastuu koske virheellisestä käytöstä aiheutuvaa vikaa tai käytöstä johtuvaa normaalia kulumista.

Kun olemme tarkistaneet palautetun tuotteen ja todenneet palautuksen oikeutetuksi, maksamme summan takaisin asiakkaalle 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Lue lisää kuluttajansuojasta verkkokaupassa Kuluttajaviraston sivuilta

Riita-asioiden ratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Muuta

Lahjakortit ja alennuskupongit aktivoidaan kassalla tilausta tehtäessä. Tämän jälkeen alennuksia ei voi lisätä tilaukseen eikä niitä hyvitetä jälkikäteen.

Alennuksia ei voi käyttää vaihtojen tai palautuksien yhteydessä. Lahjakortteja ei voi yhdistää kampanjakoodi-tarjouksiin. Uudet voimaantulevat tarjoukset eivät koske jo aiemmin tehtyjä tilauksia.

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö.