CYCLE2 || Fringe lyhyt jakku

165,00 

Jakussa on leikitelty kankaan rispaantuvalla raunalla, ja jätetty se näkyviin. Paksu saumanvara ja tiivis ommel takaavat, että sauma ei lähde purkaantumaan.

Lyhyet hihat antavat jakulle ilmettä, ja tilavan kädentien ansiosta talvella jakun alle sujahtaa vaikka kaulus- tai trikoopaita.

Saatavilla olevat koot/ rinnanympärys/ pituus keskitaka:
S-M/ 93 cm/ 47 cm
M-L/ 102 cm/ 48,5 cm
XL-XXL/ 111 cm/ 50 cm

Huomioithan, että jokainen tuote on uniikki raitojen asettelun ja värinsävyjen suhteen. Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla.

MEA:n vaatteet valmistetaan Suomessa uudelleenkäytetystä ja puhdistetusta denim-kankaasta. Kauniisti kulunut, vahva denim on parhaimmillaan kun osa vaatteesta kuluu tai rikkoontuu, siksi se ansaitseekin uuden elämän. Jokainen tuote on uniikki, kantaen mukanaan tarinoita denim-kankaan elämästä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Huolto

Kuten farkut jalassa, myös tunikan kangas pehmenee käytössä ihanan rennoksi vaatteeksi. Tuuleta vaate usein, äläkä pese turhaan. Voit poistaa tahroja paikallisesti, mutta liian kova hankaus saattaa irrottaa kankaasta väriä.

Ensimmäisissä pesuissa kankaan huolittelemattomasta reunasta saattaa irrota lankoja. Ne voi leikata siististi pois. Sauma ei kuitenkaan purkaannu.

Fringe denim tunikan voi pestä pesukoneessa samansävyisten kanssa 40°C. Tuote tykkää silityksestä ja rauta kannattaa säätää kahdelle pisteelle.

Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla. Muita kuituja kuten elastaania tai polyesteriä saattaa esiintyä vähäisiä määriä.

Lisätiedot

Koko

M/L, S/M, XL-XXL

Väri

Indigo, Musta