FRINGE tunika vaalea

195,00 

Tunikassa on leikitelty kankaan rispaantuvalla reunalla, ja jätetty se näkyviin. Paksu saumanvara ja tiivis ommel takaavat, että sauma ei lähde purkaantumaan.

Tilavan kädentien ansiosta talvella tunikan alle sujahtaa vaikka kaulus- tai trikoopaita. Tunikan suora malli sopii monelle vartalotyypille. Kuvassa malli on 179cm pitkä ja hänellä on päällään koko M/L. Vaate on valmistettu joustamattomasta farkusta, mikä kannattaa huomioida koon valinnassa.

Saatavilla olevat koot/ rinnanympärys / vyötärönympärys / lantionympärys / pituus keskitaka:
S-M/ 106 cm / 110 cm / 112 cm / 85 cm
M-L/ 114 cm / 118 cm / 120 cm / 87 cm
XL-XXL/ 122 cm/ 126 cm / 130 cm / 89 cm

Huomioithan, että jokainen tuote on uniikki raitojen asettelun ja värinsävyjen suhteen.

Asiakkaiden omia toiveita sisältävät tuotteet käsitellään mittatilaustuotteina, ja niillä ei valitettavasti ole palautusoikeutta ellei kyse ole reklamaatiosta. Jos tällainen tuote palautetaan muun kuin reklamaation takia, ei sille välttämättä löydy uutta ostajaa ja se jää harmillisesti seisomaan varastoon.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Huolto

Kuten farkut jalassa, myös tunikan kangas pehmenee käytössä ihanan rennoksi vaatteeksi. Tuuleta vaate usein, äläkä pese turhaan. Voit poistaa tahroja paikallisesti, mutta liian kova hankaus saattaa irrottaa kankaasta väriä.

Ensimmäisissä pesuissa kankaan huolittelemattomasta reunasta saattaa irrota lankoja. Ne voi leikata siististi pois. Sauma ei kuitenkaan purkaannu.

Fringe denim tunikan voi pestä pesukoneessa samansävyisten kanssa 40°C. Tuote tykkää silityksestä ja rauta kannattaa säätää kahdelle pisteelle.

Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla. Muita kuituja kuten elastaania tai polyesteriä saattaa esiintyä vähäisiä määriä.

Lisätiedot

Koko

36/38, 38/40, 42/44

Väri

Indigo

Huom

Huomioithan, että jokainen tuote on uniikki raitojen asettelun ja värisävyjen suhteen. Kirjoitathan mahdolliset toiveesi “viesti kaupalle” kenttään.