ORIGA korvakoru pitkä

40,00 

ORIGA korvakorut ovat näyttävät ja höyhenenkeveät. Ne ovat yksinään hieno lisä persoonalliseen asuun, mutta toimivat erityisen hyvin parina joko kaulakorulle tai rannekorulle.

Korvakorut on valmistettu 100% uudelleenkäytetystä polyesterkankaasta sekä tsekkiläisistä lasihelmistä. Metalliosat korvakoruissa ovat hopeaa. Koko korun pituus noin 9cm.

Origa-korusarja on saanut vaikutteita japanilaisista origameista ja yhdistänyt ne skandinaavisen upeiksi ja selkeiksi koruiksi. Korujen kolmiulotteinen rakenne, valon ja varjon leikki sekä hienostunut keveys tekevät niistä arjen ja juhlan asujen katseenvangitsijoita.

MEA tarjoaa tuotteille ilmaisen paketointipalvelun. Jos siis haluat antaa tuotteen lahjaksi, niin kirjoita siitä tilauksen yhteydessä “tilauksen kommentit” kenttään. Lahjan paketointiin hyödynnetään kauniita, vanhoja karttoja.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Huolto

Origa-korusarjan tuotteet voi pestä hellävaraisesti käsin 30°C. Kuivata ja säilytä koru ilmavasti. Älä silitä.
Käytä korvakoruissa muovisia stoppareita, jotta aarteesi eivät liu-u pois korvasta salaa. Voit kiillottaa hopeaa olevat koukut hopean kiillotusaineella tai kiillotusliinalla, jonka jälkeen koru kannattaa huuhdella vedellä.

 

Lisätiedot

Väri

Minttu, Musta, Persikka, Punainen, Terra, Valkoinen, Vanha roosa