EVERYDAY BLUE – PAINTER takki

215,00 

PAINTER takki päällä voit maalata päiväsi omannäköiseksi. Hieman alaspäin levenevä silhuetti on klassinen ja raglanhiha istuu kauniisti hartioilta. Reilun kokoisiin taskuihin mahtuu kaikki tarpeellinen, ja kauluksettoman takin kanssa on kiva yhdistää oma lempihuivi. Raidallisella vinonauhalla koristeltu vetoketju antaa tyyliin viimeisen silauksen.

Takin hihat ovat vajaamittaiset, ja käännettävän mansetin avulla voit muunnella niiden pituutta.

Kuvan mali on 183 cm pitkä ja hänellä on yllään koko 36/38. Löydät tuotteen mittataulukon kuvamuodossa selaamalla tuotekuvia.

Huomioithan, että jokainen tuote on uniikki kappaleiden värisävyjen ja kulutusten suhteen. Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla.

MEA:n vaatteet valmistetaan Suomessa uudelleenkäytetystä ja puhdistetusta denim-kankaasta. Kauniisti kulunut, vahva denim on parhaimmillaan kun osa vaatteesta kuluu tai rikkoontuu, siksi se ansaitseekin uuden elämän. Jokainen tuote on uniikki, kantaen mukanaan tarinoita denim-kankaan elämästä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Huolto

Kuten farkut jalassa, myös takin kangas pehmenee käytössä ihanan rennoksi vaatteeksi. Tuuleta vaate usein, äläkä pese turhaan. Voit poistaa tahroja paikallisesti, mutta liian kova hankaus saattaa irrottaa kankaasta väriä.

Tuotteen voi pestä pesukoneessa samansävyisten kanssa 40°C. Tuote tykkää silityksestä ja rauta kannattaa säätää kahdelle pisteelle.

Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla. Muita kuituja kuten elastaania tai polyesteriä saattaa esiintyä vähäisiä määriä.

Lisätiedot

Koko

36/38, 38/40, 42/44, 46/48

Väri

Indigo, Musta