EVERYDAY BLUE – POET mekko

195,00 

POET mekko on tarkoitettu elämän monenlaisiin runollisiin hetkiin. Mekon kevyesti vartalonmyötäinen malli istuu kauniisti, ja se on valmistettu joustavasta farkusta, joka tuo vaatteeseen käyttömukavuutta. Mekossa on takana katseenvangitsijana kultainen vetoketju, ja pystysaumoissa farkkukangasta olevat koristenauhat, jotka myös olalla huolittelevat kädentien.

Kuvan mali on 183 cm pitkä ja hänellä on yllään koko 36/38. Löydät tuotteen mittataulukon kuvamuodossa selaamalla tuotekuvia.

MEA upcycle studion vaatteet valmistetaan Suomessa uudelleenkäytetystä ja puhdistetusta denim-kankaasta. Jokainen tuote on omanlaisensa, kantaen mukanaan tarinoita denim-kankaan elämästä. Huomioithan, että jokainen tuote on uniikki kappaleiden värin ja kulutusten suhteen.

Asiakkaiden omia toiveita sisältävät tuotteet käsitellään mittatilaustuotteina, ja niillä ei valitettavasti ole palautusoikeutta ellei kyse ole reklamaatiosta. Jos tällainen tuote palautetaan muun kuin reklamaation takia, ei sille välttämättä löydy uutta ostajaa ja se jää harmillisesti seisomaan varastoon.

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): POET Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Huolto

Kuten farkut jalassa, myös mekon kangas pehmenee käytössä ihanan rennoksi vaatteeksi. Tuuleta vaate usein, äläkä pese turhaan. Voit poistaa tahroja paikallisesti, mutta liian kova hankaus saattaa irrottaa kankaasta väriä.

Tuotteen voi pestä pesukoneessa samansävyisten kanssa 40°C. Tuote tykkää silityksestä ja rauta kannattaa säätää kahdelle pisteelle.

Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla. Muita kuituja kuten elastaania tai polyesteriä saattaa esiintyä vähäisiä määriä.

Lisätiedot

Koko

36/38, 38/40, 42/44, 46/48

Väri

Indigo, Musta