EVERYDAY BLUE – ARCHITECT liivi

159,00 

ARHITECT liivi on oodi geometrisille muodoille, minimalismille ja oman elämänsä arkkitehdeille. Liivin malli on suora ja kädentiet ovat alennettu, joten voit pukea liivin alle paksummankin paidan. Solmi liivi kiinni nauhoilla tai jätä auki – näyttää hyvältä molemmilla tavoilla.

Kuvan mali on 183 cm pitkä ja hänellä on yllään koko 36/38. Löydät tuotteen mittataulukon kuvamuodossa selaamalla tuotekuvia.

Huomioithan, että jokainen tuote on uniikki kappaleiden värisävyjen ja kulutusten suhteen. Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla.

MEA:n vaatteet valmistetaan Suomessa uudelleenkäytetystä ja puhdistetusta denim-kankaasta. Kauniisti kulunut, vahva denim on parhaimmillaan kun osa vaatteesta kuluu tai rikkoontuu, siksi se ansaitseekin uuden elämän. Jokainen tuote on uniikki, kantaen mukanaan tarinoita denim-kankaan elämästä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Huolto

Kuten farkut jalassa, myös tämän tuotteen kangas pehmenee käytössä ihanan rennoksi vaatteeksi. Tuuleta vaate usein, äläkä pese turhaan. Voit poistaa tahroja paikallisesti, mutta liian kova hankaus saattaa irrottaa kankaasta väriä.

Tuotteen voi pestä pesukoneessa samansävyisten kanssa 40°C. Tuote tykkää silityksestä ja rauta kannattaa säätää kahdelle pisteelle.

Tuotteen materiaalina on uudelleenkäytetty denim-kangas, joka pääraaka-aine on puuvilla. Muita kuituja kuten elastaania tai polyesteriä saattaa esiintyä vähäisiä määriä.

Lisätiedot

Koko

36/38, 38/40, 42/44, 46/48

Väri

Indigo, Musta